Liquid error: Could not find asset snippets/bold-memberships-article.liquid
Annandag jul
ANNANDAG JUL🎄 – Ett lite annorlunda inlĂ€gg idag men jag tĂ€nkte att det kan vara skönt att för en gĂ„ng skull helt frĂ„ngĂ„ det strikt hĂ€lsosamma och kanske Ă„tminstone en gĂ„ng hĂ€nge mig Ă„t lite julnjutning med alla former av julgodis som finns kvar.

Och jag tycker att 80-20 regeln kan vara vÀldigt bra att ha i Ätanke, dÀr man utgÄr frÄn att man Àter sÄ hÀlsosamt man kan den största delen av tiden och övrig tid Àter precis som man kÀnner för. Det kan hjÀlpa till att ta bort alla onödiga skuldkÀnslor som tyvÀrr mÄnga förknippar med maten.

Snart Àr det ocksÄ nyÄr och enligt statistiken kommer en tredjedel av oss att önska oss att vi tar bÀttre hand om vÄr hÀlsa och ytterligare en tredjedel kommer vilja förbÀttra sin kost och/eller vilja gÄ ner i vikt.

Jag tycker det Ă€r ganska fascinerande med nyĂ„rslöften i allmĂ€nhet, och varför sĂ„ mĂ„nga av oss misslyckas med dem i synnerhet. DĂ€rför kommer det bli en hel del inlĂ€gg framĂ„t kring hur du kan lyckas med dina ambitioner för 2021. Rent statistiskt borde det ju ha en hyfsat bra chans att bli ett aningen bĂ€ttre Ă€r Ă€n 2020 som ju mĂ„ste vara ett rejĂ€lt lĂ„gvattenmĂ€rke för de allra flesta (garanterat för mig i alla fall😂).

SĂ„ chilla lite idag och gillar du godis🍭 sĂ„ passa pĂ„ att njuta - det Ă€r ju dessutom lördag. Har du förresten nĂ„got favoritgodis pĂ„ julen?

LĂ€mna en kommentar

PopulÀra produkter

Kung Markatta Tomater Krossade
Kung MarkattaTomater Krossade
FörsÀljningspris14 kr

Medlemmar betalar -29%

400 g
35 kr/kg
Renée Voltaire Agave Naturell
Renée VoltaireAgave Naturell
FörsÀljningspris40 kr

Medlemmar betalar -12%

330 g
166,67 kr/kg
Biofood Cashew Hela
BiofoodCashew Hela
FörsÀljningspris249 kr

Medlemmar betalar -20%

750 g
332 kr/kg