Medlemskapen är en modell vi använder för att kunna erbjuda Sveriges bästa priser på alla produkter vi säljer. 

Ju fler vi bli desto bättre priser kommer vi kunna erbjuda eftersom vi är en liten effektiv organisation som inte har stora fasta kostnader. 

När vi har säkrat att vi är lönsamma kan vi investera i att sänka produktpriserna och på sikt även kostnaden för medlemskap. 


Därför ligger det i både vårt och alla medlemmars intresse att vi blir så många medlemmar som möjligt. Tillsammans blir vi en maktfaktor som kan påverka hela branscher att bli mer hälsosamma och hållbara.

Vad roligt att du vill bli medlem hos Paradiset! Klicka här så kommer du till sidan där du tecknar ditt medlemskap.

Nej det måste du inte utan du kan handla till ordinarie priser som på vilken butik som helst. Skulle du sen ändra dig så kan du få rabatten på det senaste köpet tillgodo på ditt nästa köp om du blir årsmedlem.

 

Vi levererar till hela Sverige! Eftersom vi bara säljer torrvaror kan vi skicka våra produkter på ett hållbart sätt tillsammans med andra varor, antingen med Budbee eller med Postnord. Vi erbjuder hemkörning till de städer och plaster som Budbee kör till. I övriga Sverige levererar Postnord till ombud.

Om du har ett instagramkonto med (helst) 10k+ följare inom mat, hälsa, odling, livsstil eller träning och älskar hälsa och hållbarhet är du välkommen att höra av dig till oss. Vi har ett attraktivt affiliateprogram som vi gärna berättar mer om. Skicka ett mail till johannes@paradiset.com och berätta lite om dig själv så tar vi det därifrån!

Anmäl dig till Paradisets nyhetsbrev!