Medlemskapen är en modell vi använder för att kunna erbjuda Sveriges bästa priser på alla produkter vi säljer. 

Ju fler vi bli desto bättre priser kommer vi kunna erbjuda eftersom vi är en liten effektiv organisation som inte har stora fasta kostnader. 

När vi har säkrat att vi är lönsamma kan vi investera i att sänka produktpriserna och på sikt även kostnaden för medlemskap. 


Därför ligger det i både vårt och alla medlemmars intresse att vi blir så många medlemmar som möjligt. Tillsammans blir vi en maktfaktor som kan påverka hela branscher att bli mer hälsosamma och hållbara.

På Paradiset hittar du ett noga utvalt sortiment inom skafferi såsom pasta, bakning, konserver, granola, oljor, kryddor, nötsmör, snacks, nötter, lösvikt, bars, dryck etc. Dessutom hushållsartiklar, baby & barnartiklar, hälsokost, böcker och skönhetsprodukter. Vi kommer också ha ett bra utbud av nötter på lösvikt och gör-det-själv-kits och mycket mer. 

Du kan se en bild över alla kategorier på förstasidan.

Så snart vi skapat en stabil grund kommer vi att lägga till lokala färskvaror så att du kan göra hela din handling på Paradiset.

Från 1 januari 2021 kostar ett årsmedlemskap kostar 69 kr/månad eller 828 kr/år.

Ett månadsmedlemskap kostar 89 kr/månad.

Nej det måste du inte utan du kan handla till ordinarie priser som på vilken butik som helst. Skulle du sen ändra dig så kan du få rabatten på det senaste köpet tillgodo på ditt nästa köp om du blir årsmedlem.

 

Vi går live den 1 januari 2021 och innan dess kommer vi gradvis lansera olika funktioner på sajten  så att du som blivit medlem kan vara med och bygga Paradiset. Du kan också följa @paradiset2.0 och @johannescullberg på Instagram för att ta del av företagsbygget ”bakom kulisserna” fram till lanseringen.

Vi levererar till hela Sverige från det att vi startar den 1 januari. Eftersom vi bara säljer torrvaror kan vi skicka våra produkter på ett hållbart sätt tillsammans med andra varor, antingen via budbil eller med Postnord direkt hem till din dörr.

Låt oss säga att du handlar de flesta av dina basvaror på Paradiset en gång i månaden och handlar i genomsnitt för 1500kr. Med en genomsnittlig rabatt på 25% jämfört med butikspriser har du som årsmedlem (kostnad 69kr/månad) sparat 306 kr bara på den handlingen. På ett år blir det 3672 kronor efter att du betalat medlemskapet!

Om du har ett instagramkonto med (helst) 10k+ följare inom mat, hälsa, odling, livsstil eller träning och älskar hälsa och hållbarhet är du välkommen att höra av dig till oss. Vi har ett attraktivt affiliateprogram som vi gärna berättar mer om. Skicka ett mail till johannes@paradiset.com och berätta lite om dig själv så tar vi det därifrån!

När du köper ditt årsmedlemskap får du ett elektroniskt presentkort mailat till dig som du kan aktivera i kassan inför att öppnar för handel den 1 januari. Då får du  tillgång till alla fantastiska rabatter. Vi kommer att skicka ut ett påminnelsemail om det i god tid så du inte glömmer 😀

Anmäl dig till Paradisets nyhetsbrev!