Leveransinformation

Vi levererar till adresser inom Sverige. Nedan kan du läsa om de fraktalternativ vi erbjuder. Tillgängliga fraktsätt för din order genereras utifrån det postnummer du anger i kassan, samt vikt och innehållet i din varukorg. Leveranstiden är 2-5 vardagar, beroende på leveranssätt.

Postnord Ombud

  • Leveranstid 3-5 vardagar.
  • Frakten kostar 59 kr vid köp upp till 700 kr, fraktfritt vid köp över 700kr.

Om du väljer Post nord Ombud hämtar du ut ditt paket på ett utlämningsställe. När ditt paket finns tillgängligt för avhämtning blir du aviserad via sms.

Hemleverans med Budbee

  • Leveranstid 2-5 vardagar.
  • Frakten kostar 59 kr vid köp upp till 700 kr, fraktfritt vid köp över 700kr.

Hemleverans sker med bud till angiven adress på vardagskvällar mellan 17-22. När din order har överlämnats till Budbee får du ett SMS som informerar om din leverans. Du kan följa din leverans och ställa in villkor för densamma i Budbees app. Om du begär att paketet ska lämnas utanför din dörr är du själv ansvarig från och med att chauffören lämnat av paketet.

Var är mitt paket?

  • När du slutfört ditt köp skickar vi en orderbekräftelse till den e-postadress som du anger vid köpet.
  • När ditt paket sedan är klart att lämna vårt lager skickar vi en leveransbekräftelse med spårningslänk och ditt kollinummer. När du klickar på spårningslänken kommer du till aktuell tjänst för att spåra var ditt paket är.
  • För att hämta ut ditt paket behöver du giltig legitimation och det kolli-id / nummer som du får via SMS.

Övrig information

Adresser på Gotland och i Norrland har normalt något längre leveranstid. Leveransförseningar kan förekomma och vi kan inte lämna någon garanti för leveranstiden. Om leverans inte kan ske inom avtalad tid kommer du att bli informerad och upplysas om en ny leveranstidpunkt. Vi debiterar en avgift om 150 kr för beställningar som inte hämtas ut från utlämningsställen. Avgiften avser kostnader för returfrakt, hantering och administration.