Om Paradiset

Paradiset grundades 2015 av Johannes Cullberg för att göra det lätt för alla att äta mer hälsosamt och hållbart. Vi etablerade 4 butiker på 4 år i Stockholm men fick stänga i samband med Coronapandemin i mars 2020.

Nu tar vi alla lärdomar och fortsätter kampen för hälsosam och hållbar mat på nätet så att vi kan nå ut till fler personer. Dessutom blir vi medlemsbaserade för att kunna erbjuda bra priser på produkter du älskar.

Varför behövs Paradiset?

Idag är det både dyrt och svårt att äta hälsosam och hållbar mat. Det krävs mycket kunskap och tar tid att hitta rätt bland alla produkter på hyllorna. Vi tycker det är helt sjukt att det ska vara på det här sättet eftersom maten och sättet den produceras på har en avgörande påverkan på både vår hälsa och på vår planet.

Hur kan vi sälja så billigt?

Genom att köpa direkt från våra producenter kan vi skippa alla mellanled och sälja till grossistpriser med upp till 40% rabatt jämfört med vad du betalar i din vanliga butik.

För att kunna ta del av våra fantastiska produkter, priser och gemenskap har vi skapat ett medlemskap där du betalar antingen årsvis eller månadsvis. Ju fler vi blir desto större köpkraft får vi. Det resulterar både i bättre priser för alla och i en möjlighet att påverka utvecklingen av hur vår mat produceras.

Vad säljer vi på Paradiset?

Paradiset erbjuder våra medlemmar de absolut bästa matvarorna, hälsokostartiklarna, skönhetsprodukterna, odlingsprodukterna m.m. till grossistpriser.

Du sparar pengar samtidigt som du stöttar de bästa producenterna och förbättrar både din egen och planetens hälsa. En ganska fantastisk kombination! Så snart vi har en stabil bas kommer vi även att erbjuda färskvaror från utvalda lokala producenter så att du kan göra hela din handling hos oss på Paradiset.

Paradisets har Sveriges högsta kvalitetsstandard för mat!

Alla vi som arbetar på Paradiset brinner för att hitta de bästa producenterna med de bästa produkterna åt dig så att du slipper göra jobbet och kan handla med gott samvete. Vi har tillsammans med Äkta Vara och KRAV skapat en ”Svart Lista” som förbjuder över 200 tillsatser, ingredienser och tillsatser som inte hör hemma i riktig mat som vi kräver att alla våra producenter följer för att få leverera till Paradiset.

Det gör att du slipper fundera på kvaliteten eftersom det redan är granskat av våra experter.

Anmäl dig till Paradisets nyhetsbrev!