VÄLKOMMEN TILL PARADISET

Hälsosam mat direkt till dörren


HÄLSOSAMMA PRODUKTER TILL ETT BRA PRIS

Genom att plocka in produkter direkt från producenter, utan några mellanled så kan vi erbjuda riktigt bra priser. Genom att bli medlem får du ta del av de priserna.  Och desto fler som blir medlemmar, desto bättre priser kan vi erbjuda. 

SVERIGES HÖGSTA STANDARD FÖR MAT!

Alla vi som arbetar på Paradiset brinner för att hitta de bästa producenterna med de bästa produkterna åt dig så att du slipper göra jobbet och kan handla med gott samvete. Vi har tillsammans med Äkta Vara och KRAV skapat en ”Svart Lista” som förbjuder över 200 tillsatser, ingredienser och tillsatser som inte hör hemma i riktig mat som vi kräver att alla våra producenter följer för att få leverera till Paradiset.

Det gör att du slipper fundera på kvaliteten eftersom det redan är granskat av våra experter.

Kolla in Svarta listan

BUTIKER BLIR EHANDEL

Paradiset grundades 2015 av Johannes Cullberg för att göra det lätt för alla att äta mer hälsosamt och hållbart. Vi etablerade 4 butiker på 4 år i Stockholm men fick stänga i samband med Coronapandemin i mars 2020.

Nu tar vi alla lärdomar och fortsätter kampen för hälsosam och hållbar mat på nätet så att vi kan nå ut till fler personer. Dessutom blir vi medlemsbaserade för att kunna erbjuda Sveriges bästa priser med upp till 40% rabatt på produkter du älskar.

HUR FUNKAR DET?

Bli medlem idag

Det tar 2 minuter att bli medlem i Paradiset

Lägg din första order

Lägg din första beställning, tips är att kolla in våra tips här

Få hem produkterna till dörren

Välj mellan Postnord & Budbee för att du enkelt ska få hem dina produkter

Bjud in vänner och familj, och tjäna pengar (kommer snart)

Snart kommer du kunna tjäna in poäng som du använder i butiken när du handlar